Monday 24 March 2014

Handskar till grossist priser!

Problem med att läsa detta mail? Se det i din webbläsare.

Mailsupporten

Direkt reklam på internet

Detta utskick är utskickat från mailsupporten.se

Kontakta oss

YK Sweden AB.

Centralplan 3 803 11 GÄVLE

Öppettider:

08:00 - 17:00, M-F

Telefon:

026-2805572

E-post:

Martin.Andreasson@yksweden.se

Soft Touch® Ergo Tec

Sömlös stickad handske i nylon/lycra som är doppad i en PU- och nitrilblandning i innerhanden och över fingertopparna. Handsken ger mycket bra grepp och kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel och lämnar inga fingeravtryck. Finns i storlekarna 6 - 11.

Lådpris: 19 kr/par (144 par)

Ord Pris: 36 kr/par   Pris: 25 kr/par

Soft Touch® Apus

Sömlös stickad handske i nylon som är doppad i svart PU i innerhand och över fingertopparna. Handsken ger mycket bra grepp och kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel ochlämnar inga fingeravtryck.

Lådpris: 7,80 kr/par (144 par)

Ord Pris: 14 kr/par   Pris: 11 kr/par

Soft Touch® Getskinn

Monteringshandske sydd i getskinn. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i bomullsinterlock. Handsken är fingertoppsförstärkt med helt pekfinger. Detta hela pekfinger gör att handsken passar bra till enklare svetsarbeten. Getskinn är ett mycket smidigt och slitstarkt material. Handsken lämpar sig mycket bra till all slags monterings-, verkstads-, och plockarbeten m m.

Lådpris: 33 kr/par (144 par)

Ord Pris: 59 kr/par   Pris: 39 kr/par       

Soft Touch® Bright

Monteringshandske sydd i getskinn med ovanhand i polyester. Handsken är pekfingerförstärkt. Getskinn är ett mycket smidigt och slitstarkt material. Handsken lämpar sig mycket bra till alla slags monterings-, verkstads och plockarbeten.

Lådpris: 33 kr/par (144 par)

Ord Pris: 59 kr/par    Pris: 39 kr/par       

Soft Touch® Grip

Handske med krage i jerseyfoder som är heldoppad i nitril. Om du ställer höga krav på slitstyrka och skydd mot skär-, stick- och riv-skador är denna doppade nitrilhandske rätt val. Handsken passar utmärkt till den tyngre industrin där slitstyrka och kvalitet är viktigt.

Lådpris: 18 kr/par (120 par)

Ord Pris: 33 kr/par   Pris: 25 kr/par

Protec® nötskinnshandske halvfodrad

Halvfodrad klassisk arbets-handske i nötnarv. Ovanhand och krage i kraftig bomull och pulsåderskydd i nötskinn. Knogförstärkt. Det slitstarka nötskinnet gör att livslängden på denna handske är avsevärt längre än traditionella läderhandskar. Handsken passar utmärkt till den tyngre industrin där slitstyrka och kvalitet är viktigt.

Lådpris: 37 kr/par (120 par)

Ord Pris: 67,50 kr/par   Pris: 45 kr/par

Detta e-postmeddelande skickades till nileshranjitbhaidesai.n1e5e1l@blogger.com, Klicka här för att avregistrera dig.

Copyright © 2014 Mailsupporten.se. All rights reserved.

No comments:

Post a Comment